Fyrværkerimesteren Store salgstelte Åben 27.-31. december Salg og udlevering samme sted Kundeservice: Tlf. +45 23 31 77 10

Køb fyrværkeri i Hedensted

Hos Fyrværkerimesteren kan du købe fyrværkeri online og få leveret hjem på din private adresse hvis du bor i Hedensted kommune.

Vi har snart 10 års erfaring med salg af fyrværkeri og har tidligere haft salgstelt ved Belvedere i Hedensted. Her er vi desværre ikke længere, men vi vil stadig gerne give mulighed for at handle Royal Fireworks i Hedensted kommune. 

Derfor kan du i år bestille online og vi vil sørge for at du får leveret dit nytårskrudt mellem jul og nytår.

Fyrværkerisalg i Bjerre i Hedensted kommune

Du er selvfølgelig også velkommen i vores salgstelt i Bjerre, hvor vi byder på et stort udvalg af nytårsraketter, batterier og børnesortimenter og ikke mindst vores store demo afskydning d. 29. december kl. 19.00.

Bestiller du her i webshoppen har du selv mulighed for at afhente fyrværkeriet i salgsteltet dagen efter din bestilling. Udlevering og levering af nytårskrudt vil ske mellem d. 27. og 31. december. Du kan allerede nu forudbestille i butikken.

 

Der bruges cookies på siden for at din oplevelse kan blive bedre. Når du bruger Fyrværkeri Mesteren giver du tilladelse til at bruge cookies.