Fyrværkerimesteren Store salgstelte Åben 27.-31. december Salg og udlevering samme sted Kundeservice: Tlf. +45 23 31 77 10

Nytårsraketter til kl. 12

Hos Fyrværkerimesteren finder du et stort sortiment af nytårsraketter I mere end 100 år har det været tradition for danskerne at skyde det nye år ind med raketter. En nytårsraket stryger højt til vejrs og giver dig et ordentligt knald med flotte farver.

Vi har et blandet udvalg til din nytårsaften - du finder både store kl. 12. raketter, runde bomberaketter og blandede raketsortimenter, hvor der er nok til både før og efter kl. 12. Vores producenter er kendt for at lave kvalitetsfyrværkeri.

Besøg vores salgstelte i enten Bjerre eller Egebjerg mellem d. 27. dec og 31. dec.

 

Store nytårsraketter til salg

Som fyrværkerientusiaster som er glade for store brag, må vi erkende at en nytårsraket ikke er, hvad den har været. Pga. af sikkerhed og de nyere fyrværkeriregler er den maksimale tilladte mængde krudt i en raket 75 gram.

Selvom mængden af krudt er blevet mindre, er det stadig en raket du får det største brag fra sammenlignet med et nytårsbatteri. 

Godt nytår

Fyrværkerimesteren
Store salgstelte
Åben 27.-31. december
Salg og udlevering samme sted
Der bruges cookies på siden for at din oplevelse kan blive bedre. Når du bruger Fyrværkeri Mesteren giver du tilladelse til at bruge cookies.