Fyrværkeri i Esbjerg hos Krudtknægten

Følg med på Facebook for seneste nyheder. Klik her

D. 26. december slår Krudtknægten Morten Lønborg dørene op, til et nyt interessant fyrværkeri koncept i Esbjerg.
Her vil kunden blive mødt af krudtknægten og hans erfarende team i Fyrværkerimesterens salgstelt.

Adresse:
Fyrværkerimesteren Esbjerg
Esbjerg planteskole
storegade 280
6705 Esbjerg ø

Åbningstider Salgsteltet

26 december: 14-20

27.-30. december: 08.00-20.00

31. december 08.00-17.00

Hvem er Krudtknægten og Fyrværkerimesteren

Hos Krudtknægten og hans mester, Fyrværkerimesteren lægger vi stor vægt på kvaliteten af fyrværkeriet, vi går aldrig på kompromis med kundernes sikkerhed, og derfor rådgiver vi alle vores kunder, til et godt og sikkert nytår, med sikkert fyrværkeri, købt hos os.

Vi forhandler nogle af de mest sikre produkter, på hele markedet, fordi vi sætter en ære i kvalitet og sikkerhed.

Krudtknægten Morten har 8 års erfaring fra detail leddet, indenfor fyrværkeri branchen. Her har han forsynet butikker og Butikskæder i hele landet, med fyrværkeri.
Morten er ligeledes uddannet fyrværker, hvor han bl.a. sammen med Apollo Fireworks, står for fyrværkerishowet til Esbjerg festuge.

Denne erfaring gør, at vore kunder vil blive mødt af en erfaren herre og hans team, som kan rådgive og vejlede vores kunder, til en flot og sikker nytårsaften med kvalitets fyrværkeri. Fyrværkeri der bare er noget bedre og flottere end naboens.

For Krudtknægten Morten, er fyrværkeri ikke bare flot, det er en livsstil og passion, derfor vil krudtknægten og hans team gerne støtte foreninger og projekter med hjertet på rette sted.
så har du en mærkesag, som du mener trænger til en håndsrækning er du/i velkommen til at sende noget til os. så kan det være at det er lige netop jer der bliver valgt, til et samarbejde med os.

Så kom ned til os, hos Fyrværkerimesteren

Krudtknægten i Esbjerg, ved Esbjerg planteskole og støt lokalt.

Hvis du ikke kan vente til nytår, så følg os allerede nu på Facebook. Her kan du holde øje med de mange spændende konkurrencer og gode tilbud.
De varmeste hilsner
Krudtknægten & Fyrværkerimesteren