Royal Fireworks

Se batterier her 

Se nytårsraketter her

Se fyrværkerisortimenter her

Se børnefyrværkeri her

Royal Firework er danskernes foretrukne leverandør af fyrværkeri til hele familien. Oprindeligt hed fyrværkeriserien Royal First Class, men efter at Fyrværkerieksperten i 2011 opkøbte brandet, ændrede de navnet til Royal Fireworks.

Der er den dag i dag, stadig stor fokus på kvalitet og flotte effekter. Royal fyrværkeri bliver solgt over hele landet gennem en lang række forhandlere. Her hos Fyrværkerimesteren dækker vi HorsensHedenstedog Odder kommune som officiel forhandler.

Du kan herunder se en video fra en af fabrikkerne i Kina.:

 

Sortimenter fra Royal Fireworks

En af de største årsager til vores samarbejde med Royal er deres store udvalg. Vi får mulighed for at tilbyde fyrværkeri til både store og små. Vi har 5 forskellige serier, som du kan læse mere om herunder:

Gold

Gold serien er Royals flagskib – Her får du batterier og raketter hvor en kombination af gamle traditioner og helt nye pyroteknikker, giver dig en unik oplevelse nytårsaften. Vi har i mange år været forhandler af Royal Gold, og vi kan på det varmeste anbefale denne serie, hvis du skal imponere både gæsterne og naboerne på vejen. Du kan se hele Gold sortimentet her

Silver

Lillebror til Gold-serien, men ikke destomindre får du massere af krudt for pengene. Et sortiment der er passende, hvis du ikke er helt vild med nytårskrudt, men alligevel gerne vil have lidt med til festen. Silver-serien består af en række mindre batterier, fontæne sortimenter og to raketmix. Du kan se hele Silver sortimentet her.

Classic

Den oprindelig serie som startede det hele. Her finder du klassikere fra dengang Royal Fireworks stadig var ung. Den mest solgte serie og det er her du finder familiesortimenter med både raketter og batterier. Et stort udvalg af store batterier. Du kan se hele Classic sortimentet her

Pro

En professionel serie udelukkende med kraftige og flotte batterier. Fyrværkerimesteren er blandt de få i Danmark, som er udvalgt som forhandler til Pro serien fra Royal Firework. Med Pro serien er der udelukkende fokus på at give mest krudt for pengene. Er du til store brag og flotte effekter er det disse batterier du skal vælge. Du kan se hele Pro serien her.

Youngzone

Børnefyrværkeri når det er bedst. Youngzone giver en række mindre nytårsartikler. De fleste produkter i denne serie er jordfyrværkeri, men der findes også faldskærmsraketter og små bomberør. Husk altid at dit barn ikke må skyde fyrværkeri af alene. Du kan se vores udvalg af børnefyrværkeri her

Køb Royal fyrværkeri online i 2017

Som noget helt nyt i år kan vi som en af de eneste i Danmark nu tilbyde bestilling online af fyrværkeri fra Royal. Tilbuddet er dog på nuværende tidspunkt kun gældende for personer bosat i Horsens, Hedensted og Odder kommune.

Du kan bestille online helt indtil d. 27. december og få leveret inden nytårsaften. Vi sørger for sikker transport af dit fyrværkeri, og du undgå at skulle stå i kø hos din lokale fyrværkeriforhandler. Hvis du gerne selv vil afhente har du også mulighed for at forudbestille din ordre. Så sørger vi for at varerne er fundet frem, når du kommer.

Se video herunder af drone optagelse fra sidste år.